Hirdetés

Portal 2 - itt a hivatalos pályaszerkesztő!

|

A Valve elérhetővé tette pályaszerkesztő alkalmazásának béta változatát.

Hirdetés

A Portal 2-ről rendhagyó tesztet olvashattok majd a májusi GameStar hasábjain, de addig is itt egy kis érdekesség a játékról.

A mai naptól minden PC-s játékos kipróbálhatja a Portal 2 pályaszerkesztő alkalmatosságát, hogy saját, egyéni fejtörőit megvalósítsa. Ehhez nem is kell mást tennetek, mint a Steam 'Tools' menüpontjánál kiválasztani a 'Portal 2 Authoring Tools - Beta' sort, és telepíteni az ingyenes alkalmazást.

Állítólag ezzel a verzióval készítették az eredeti játékot is, úgyhogy a lehetőségek szinte végtelenek. Mind egyjátékos, mind kooperatív módos pályákat készíthetünk, új karakter kinézetet, 3D-s modelleket, hangeffekteket és zenét is kreálhatunk.

Ennek az alkalmazásnak köszönhetően rengeteg új rajongói pályát fogunk kapni érzésem szerint, úgyhogy a DLC-k talán már nem is olyan fontosak.Az eredeti bejegyzésnél találhattok még fontos információkat, ERRE tessék.

Sok sikert mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)