Hirdetés

Portal 2 - játsszatok krumplis-zsákkal minél többet, hogy hamarabb induljon a GLaDOS!

|

A visszaszámlálás végetért - meglepivel.

Hirdetés

Elég sokan vártuk, vajon mi fog történni a Portal 2-vel , tippeltünk erre is és amarra is - sejtettük, hogy a krumplis-zsákos játékoknak lesz közük ahhoz, ami miatt megy a visszaszámlálás...

Aztán elérkezett az este hat és kiderült, miért volt a visszaszámlálás - sokaknak talán enyhe meglepetés lesz, de egy érdekes új "akció" indult. Ugyanis a Portal 2 előbb fog megjelenni/elindulni, ha megfelelő mennyiségben játszanak a játékosok a The Potato Sack promóció játékaival. Minél több CPU-t vonnak be ezek az indie játékok, annál gyorsabban lejár a visszaszámlálás és akkor indul a Portal 2, azaz a GLaDOS. Mindegy, a 13-ból melyik játékot nyomatják a játékosok, a lényeg az, hogy minél többen legyenek. Hát hajrá!

Aktuális állapot itt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)