Hirdetés

Portal 2 - elképzelni is nehéz, mit látsz két portál közé szorulva (videó)

|

Az Portal 2-ben nem véletlenül nem közelednek egymáshoz az átjárók végpontjai, de egy rajongónak muszáj volt kiderítenie, mi is történik, ha Chell a narancs és a kék portál között ragad.

Hirdetés

Egy ideje sajnos nem hallottunk semmit a Portal-sorozat háza tájáról, viszont ettől függetlenül a rajongók továbbra sem feledkeztek meg a zseniális logikai FPS-ről. Egy videós például kipróbálta azt a helyzetet, amit a játékban sosem láthattunk: mit történik, ha a két portál közé ragad főhősünk, amikor az átjáró két vége egymáshoz ér?

Akármennyire szeretnék velünk elhitetni a Portal-játékok, hogy a kék és narancs ki-és bejáratok nem mozognak, a Source motor igenis képes erre, CrowbCat pedig kísérlet gyanánt készített is egy pályát a Portal 2 fejlesztői csomagjával, ahol magunkra zárhatjuk az alagút két végét. A játék motorja ekkor szerencsére nem omlik össze, de egy kissé zavarba kerül azt illetően, mit is kéne látnunk. Így egészen izgalmas ismétlődő mintákat kapunk abból a kevés dologból, amit a két összezárt portál sem takar el előlünk, ami elsősorban Chell modellje és a két átjáró színes pereme.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)