Hirdetés

Portal 2 - ez a rajongói mod akár a Valve-tól is jöhetett volna

|

A rajongók megszavazták így nemsokára el is készülhet Mel története, amihez egy új trailert is kaptunk.

Hirdetés

Lehet, hogy játszani a modot már más élmény, de a trailer alapján a Portal Stories: Mel akár egy hivatalos Portal 2 kiegészítés is lehetne, csak ez a sztori ingyen van.

Az új trailert lejjebb találjátok (amit egyébként 60fps-ben is megnézhettek ha Chrome böngészőt használtok). Az ingyenes mod Mel történetét mutatja be a játékosnak, aki egy új ellenféllel néz szembe a 20, logikai feladatokkal teletömött pályán. A videó alapján nagyon úgy néz ki, hogy az Aperture intézet korai programját láthatjuk. Még többet megtudhattok a mod Steam oldalán.

Ha nem is a Portal 3, de egy időre legalább pótolhatja az űrt, amit Valve még mindig nem akar betölteni. Nincsenek jóban a hármas számmal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)