Hirdetés

[Update] Portal 2 - Move támogatás [cáfolták!]

|

Támogatja az év legjobban várt logikai játéka a Sony kontrollerét.

Hirdetés

A Valve nyilatkozata szerint hibáztak anno, amikor az Orange Box konzolos portját külsős cégnek adták ki, mivel azok nem tudták a megszokott minőséget hibátlanul átültetni.

Ezt a hibát most nem követik el újra, így belső fejlesztők által készülnek el a konzolos verziók. Ennek köszönhető, hogy a motor fel lett készítve a PlayStation Move-ra, bár ez teljesen új szintre emeli a játékot.

Szóba került a manapság népszerű 3D támogatás is, ám a kivitelezhetetlenségre hivatkozva elvetették az ötletet, lévén igen nehéz lenne a térben forgó tárgyakra mozgásérzékelővel célozni.

A Portal 2 április közepén érkezik minden platformra.

UPDATE:

Most érkezett meg Doug Lombardi friss nyilatkozata, miszerint az információ rossz, tévesen felelt kollégája a feltett kérdésre. NEM lesz Move támogatás a Portal 2-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)