Hirdetés

Portal 2 - Nincs versengés a multiban

|

A kezdeti tervekben volt egymással versenyzős multiplayer a Portal 2-ben. Mára ez elvérzett.

Hirdetés

A Portal csak egyjátékos első részéhez képest a Portal 2-ben már lesz ínycsiklandozó kooperatív játékmód is. És azt ki tudta, hogy az eredeti elképzelésben versenyezhettünk is volna egymással?

A beismerő vallomásban az áll, hogy már voltak kész játékelemek, amelyeket úgy lehetne jellemezni, mint a Speedball mint a sport és a Portal keverékét. A koncepció nagy vonalakban az volt, hogy míg az egyik szaladt a labdával a cél felé, a portálokkal próbálva a megtalálni a legrövidebb utat, addig a másiknak ezt meg kellett akadályozni, és megszereznie a játékszert, szintén a portálokat használva. Ez eddig jól hangzik, de állítólag a játék túl hamar káoszba torkollott, mert minden pillanatban azon kaptad magad, hogy a másik már megint egy portált lőtt alád, és épp zuhansz az ismeretlenbe. S mivel ezzel elveszett a rejtvénymegoldás, mint Portal igazi élménye, ezért végül nem lesz versengés a Portal 2 multijában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)