Hirdetés

Portal 2 - PC és PS3 a két jó barát

|

A Valve úgy döntött, hogy a Portal 2 PS3-as korongja mellé a PC-verziót is megkapjuk majd ajándékba.

Hirdetés

Mint ismeretes, a PlayStation Network kevésbé zárt rendszer, mint az Xbox LIVE, minek köszönhetően nem bizonyult megoldhatatlan problémának a rendszer kompatibilissé tétele a Steammel.



Az ebben rejlő lehetőséget kihasználva a Portal 2 PC-s és PS3-as játékosai gond nélkül játszhatnak majd együtt és kommunikálhatnak egymással, míg az X360-as társaság magára marad. PS3-as mentéseinket pedig a Steam Cloud-ra is bízhatjuk, sosem lehet tudni, nem hibásodik-e meg valamikor a konzolunk.



Ami pedig az ajándékot illeti, a gyakorlatban a következőképpen fest: Megvásároljuk a Portal 2 PlayStation 3 konzolra szánt kiadását, összekötjük meglévő PSN fiókunkat egy már meglévő, vagy új Steam fiókkal. Amint ez megtörtént, és a két rendszer kommunikálni kezd egymással, utóbbi felismeri, hogy megvan nekünk a PS3-as játék, tehát máris előkészíti letöltésre a PC-s verziót.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)