Hirdetés

Portal 2 - PC/PS3 közös játékmenet

|

A Valvenak köszönhetően konzolos barátainkkal is játszhatjuk a kooperatív módot.

Hirdetés

A Portal 2 nem rég jelent meg, de azóta is érkeznek róla a hírek, érdekességek.

A megjelenés után nem sokkal kijöttek az első értékelések, egy remek kis Super 8 interaktív filmelőzetessel, majd az in-game boltról volt szó. Most pedig következzen két Portal 2 játékos, akik együtt játszanak, de egyikük PC-ről, másikuk pedig PS3-ról.

GLaDOS a kooperatív játékmód alatt is beszél hozzánk, nem egyszer megpróbálja összeugrasztani a szereplőket, de természetesen ez nem sikerülhet neki, hiszen két jó robotbarát mindig összetart. Sőt, interakcióba is léphetnek, kő-papír-olló(-spock!), pacsi, integetés, vagy egyéb emocionális megnyilvánulás segítségével, valamint jelezhetnek egymásnak kisebb ikonok segítségével (ez főleg azoknak jó, akik nem beszélgetnek egymással közben). Ti már próbáltátok a kooperatív játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)