Hirdetés

Portal 2 - Pontosított megjelenési dátum

|

Az Electronic Arts módosította a Portal 2 megjelenési dátumát.

Hirdetés

Az egyetemi projektből játékká fejlődött Portal 2007-ben az Orange Box részeként jött, látott és diadalt aratott. Ötletes fejtörői, no és GLaDOS révén széles körben vált kedveltté.



Meg is lepődtünk volna, ha nem jelentette volna be folytatást az időközben Sony-szimpatizánssá avanzsált Valve. Ennek megfelelően PC és Xbox 360 mellett PlayStation 3-ra is érkezik áprilisban a többszereplős játékmódokkal felturbózott Portal 2.



Dobozos változatát az Electronic Arts adja ki az EA Partners program keretében. Legutóbb még úgy nézett ki, hogy 2011. április 22-e lesz a jeles nap, ám az EA friss közleménye szerint korábban nyílik lehetőségünk a Portal 2 fejtörőinek megoldására. Az új dátum tehát április 21., az évszám változatlan.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)