Hirdetés

Portal 2 titkok videón

|

Íme a Portal 2 titkos helyei és easter egg-jei az öcsi vadászoknak!

Hirdetés

A PC Gamer volt oly jó, és összegyűjtötte a Portal 2 rejtett helyeit, easter eggjeit és hasonlókat, majd videóra vette.

Ízelítőül szerepeljen itt néhány, de talán mondanom sem kell, hogy az alább bemutatott videók elég erősen tartalmaznak spoilereket, úgyhogy csak azoknak ajánlott, akik már végigvitték a játékot, és szeretnének még egy-két achievementet beszerezni.

Éneklő lövegek:

"Szól a rádió":

Hajó a vége:

További huncutságokat a PC Gamer oldalán találhattok, ITT.

Tegnap olvashattunk arról, hogy a játékból kihagyták a falon mászkálós gélt, nagy kár érte. A Portal 2 április 19-én jelent meg, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Pozitív visszajelzések hallhatóak mind az újságíróktól, mind a játékosoktól, de ettől függetlenül vannak hibái a játéknak. Érdekesség, hogy a PC-sek játszhatnak kooperatív módban PlayStation 3-as társaikkal, illetve érdekesség lenne, ha nem állna hatodik napja a PlayStation Network...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)