Hirdetés

Portal a valóságban - ezért már vennénk HoloLens-t

|

A Microsoft csodaszemüvege elképesztő dolgokra képes, de tekintettel a súlyos árára és kezdetleges mivoltára, viszonylag kevesen fejlesztenek rá. Pedig még Portalozni is lehet vele.

Hirdetés

A kiterjesztett valóságban kalandozni jóval drágább, mint a virtuálisban, de elképesztő dolgokat lehet csinálni vele. Például egy Portal demót, amiből nagyon reméljük, hogy valamikor rendes játék is lesz.

Nyilván belelépni nem lehet a portálokba, de a valóságban megoldani fizikai feladványokat már majdnem eléggé szórakoztató lehetne ahhoz, hogy megérje a HoloLens árát.

Egyébként az AR eszköz már arra is tökéletes, hogy Pokémon csatákat vívjunk vele, ami mondjuk komolyan feldobná a Pokémon Go élményünket.

Az az egyetlen probléma, hogy ezek még mindig nem rendes játékok, csupán rajongói projektek (és utóbbit valószínűleg úgyis lelőné a Nintendo). Majd ha a HoloLensnek nem lesz csillagászati az ára, és javul a minősége, majd akkor talán készülnek nagyobb dolgok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)