Hirdetés

Portal és My Friend Pedro skinekkel gyarapodhat a Fall Guys

|

Adatbányászok kutakodtak egy kicsit, és úgy döntöttek, megosztják a világgal, amire bukkantak.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen látták előre, hogy pár maréknyi babszem vonulása válik a nyár egyik slágerjátékává. Tekintve ugyanis, hogy mennyire zsúfolt az indie szcéna, milyen ütemben és mekkora mennyiségben ömlenek a kisebb-nagyobb volumenű, igencsak hullámzó minőséget képviselő alkotások a játékosokra, kész lutri, hogy melyiket kapja fel az internet népe, és melyik merül el szinte azonnal a feledés mocsarában. Mindazonáltal jó indikátor lehet, ha a megjelenés pillanatában bekerül a Games With Gold, az Xbox Game Pass, netán a PlayStation Plus kínálatába. Annak idején a Rocket League is egy hasonló promóciós programnak köszönhetően kapott szárnyra, és most úgy fest, hogy a történelem ismétli önmagát, csak ezúttal a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztője és kiadója számolgathatja boldogan a bevételt.

Hirdetés

A fegyvertelen és kimondottan mókás battle royale tökéletesen alkalmas arra, hogy más - akár a videojátékok világán kívülről érkező - franchise-okkal közösködjék pár mókás skin erejéig, a Team Fortress 2 és a Hotline Miami ebben a formában már tiszteletét is tette a játékban. Feltehetően nem kell azonban sokat várni a további crossoverekre, mert egy HypexFG néven futó szivárogtató némi kutatás után arra jutott, hogy szeptember 3-án Portal, három napra rá pedig My Friend Pedro témájú skinek kerülnek a Fall Guysba. Fontos megjegyezni, hogy egyelőre úgy fest, a portalos külalak a PC-sek kiváltsága lesz.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)