Hirdetés

Vasárnapi intimitás - Chell a hálóban

|

Portal témájú lakberendezési sorozatunk új résszel bővült, a fürdőszoba után most következzen a háló.

Hirdetés

Legutóbb egy Portal fürdőszobát mutattunk nektek, amit Stephen Lester játékostársunk alkotott meg, most pedig itt a következő átalakított helyiség: egy hálószoba, Laurentől. Várjunk csak, ez nem női név?

De bizony, Lauren nőként sem volt rest "portálosítani" hálószobáját, ráadásul hihetetlen részletességgel és hozzáértéssel tette mindezt. A projekt különböző állomásairól Lauren oldalán olvashattok, melynek nemes egyszerűséggel a The Portal Bedroom címet adta. Most pedig következzenek a képek, kapaszkodjatok:

Oké, az igaz, hogy nappali fényben kicsit cellaszerű hatást válthat ki az emberből a fakó színek miatt, no de lessétek meg este is, hangulatvilágítással:

Így azért mindjárt más, nem igaz? Talán akad olyan, aki ezek után azt gondolja Laurenről, hogy biztosan egy 120+kg-os, szemüveges ronda lány lehet, de akkor most mindenki nyugodtan tolja fel előítéleteit a nemesebbik felébe:

Fürdőszobás Stephen, keresd meg a lánykát, sok sikert kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)