Hirdetés

Minecraft - így kerül bele egy kis Portal

|

Ez a kapu biztosan a pokolba vezet. Persze csak akkor, ha nem viszünk bele egy kis Portal életérzést...

Hirdetés

Aki ismeri a Minecraft-ot, nagyjából tisztában lehet vele, hogy akadnak benne portálok: míg a világonként egyszer legenerált "The End"-be vezető kapu gyakorlatilag fix pont a programban, addig a pokol helyi megfelelőjeként létező Nether-ajtóból az ember annyit rak le, amennyit nem szégyell - már ha meri használni.

A Nether-portálok ugyanis egy meglehetősen durcás helyre vezetik a vállalkozókat, akik ugyan a "valódi" világhoz képest hatalmat távokat tehetnek meg (sok szerveren trükként is alkalmazzák a rövidített utazáshoz a túlvilági átjárókat), de sehol máshol nem látható mobokon, és félelmetes, magmatavakkal és folyamokkal dúsított területeken kell átvágniuk cserébe - ráadásul azt sem tudhatják, hová érkeznek. Legalábbis eddig nem tudhatták.

Noha a fent látható videóban látható technika egyelőre csak látványelem, annak lenyűgöző - ezért írunk róla. Pár elszánt rajongó létrehozta azt a Nether portált, amely - akárcsak a Portal kapuja - tökéletesen áttetsző, vagyis a próbálkozók "beláthatnak a túlvilágra". Az egész persze csak trükk, de annak nagyon látványos. Ti mit gondoltok, kellene ilyesmi átjáró?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)