Hirdetés

Ez a Portal speedrun egy új rekord, de a felállítója még gyorsabbat akar

|

A Portal egy csodálatos játék, nem a gyorsaságtól lesz élvezetesebb, de egy speedrunner mégis ebben találta meg a szépséget. Most új rekord született, de ez sem elég neki.

Hirdetés

Mindig csodálattal figyelem azoknak a játékosoknak a kitartását, akik hivatásszerűen dolgoznak azon, hogy minél gyorsabban végigjátszanak valamit, majd újra és újra megpróbálnak másodperceket lefaragni az eredményből. A speedrunnerek pedig nem csak vadonatúj játékokat (mint az Ori and the Will of the Wisps) szemelnek ki, a klasszikusokat sem felejtették el (lásd Half-Life 2). 

Hirdetés

Ezúttal a Portal kapcsán történt új rekordállítás. Egy Shizzal névre hallgató speedrunner legendás gyorsaságával már eddig is vezetett a játék négy kategóriájából (Out Of Bonds, Inbounds, Glitchless, Inbounds NO SLA) hármat, most azonban sikerült a negyediknek is az élére kerülnie, így már ő vezeti az összeset.

Az Inbounds No SLA szekcióban előzte meg egy riválisát, adamantite-ot, méghozzá azzal, hogy 12 perc, 1 másodperc és 750 ezredmásodperc alatt végzett, ami az új világrekord lett. Itt nézhetitek vissza: 

Shizzal egyébként elárulta, hogy szerinte lehetséges 12 perc alá is menni és most egy ideig ez lesz a fő célja, így már csak idő kérdése, hogy mikor írhatunk róla, hogy sikerült javítania a korábbi teljesítményén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)