Hirdetés

Nemrég új Portal speedrun világrekord született

|

A jelenlegi csúcstartó javított egy picit az eddigi eredményén, ezzel pedig értelemszerűen vadonatúj rekordot ért el.

Hirdetés

Rengeteg különböző játékban és kategóriában szeretik megmérettetni magukat a speedrunnerek, akik néha egészen elképesztő sebességgel száguldanak végig egy-egy alkotáson. Most például a Valve egyik klasszikusában döntötte meg valaki a saját világrekordját.

Hirdetés

Már eddig is a Can't Even névre hallgató speedrunner volt a csúcstartó a Portalban, ugyanis mindössze 7 perc 12 másodperc kellett neki ahhoz, hogy átküzdje magát a játékon. Ráadásul most sikerült egy még jobb eredményt elérnie, és 7 perc 7 másodperc alatt játszotta végig a játékot. Fontos megjegyezni, hogy Can't Even egy olyan kategóriában érte el ezt, amelyben mindenféle hiba kihasználható, így például bizonyos helyeken a falakon is át lehet menni. Ám ezt leszámítva ez még így is egy nagyon szép teljesítmény.

Ti szoktatok speedrunokat nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)