Hirdetés

Portal Stories: Mel - már tölthető a magyarítás

|

Az ingyenes rajongói mod, a Portal Stories: Mel csak nemrég került fel a Steamre, de máris megérkezett hozzá a magyar felirat.

Hirdetés

Régi poén már, hogy a Portal 3-at akkor kapjuk meg, ha a Valve végre megtanul háromig számolni, de amíg ennyi tehetséges modder van köreinkben és olyan zseniális kiegészítésekkel lepik meg a közösséget, mint a Portal Stories: Mel, addig ráér Gabe Newell matekozni. 

Ne tévesszen meg senkit a mod szócska és az, hogy a Portal Stories: Mel teljesen ingyen letölthető a Steamről, ugyanis sokkalta több ez, mint egy pár délután alatt összedobott bővítmény. 6-10 órán keresztül összesen 22 pályát vihetünk végig rengeteg új fejtörőt megoldva, amihez persze saját sztori, egyedi zene és szinkronhangok dukálnak.

A Portal Stories: Mel tehát külön történettel és ezáltal sok írott szöveggel rendelkezik, amiket az ·f·i· csoport fordított le. Ide kattintva már tölthetitek is hozzá a magyarítást (a Portal 2 szükséges a mod futtatásához). Köszönjük a honosítást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)