Hirdetés

Így keveredik a Portal a Superhottal

|

Két rendkívül ötletes játék találkozik össze ebben a kiváló rajongói alkotásban, ami a Superhot alkotói által meghirdetett verseny keretében készült el.

Hirdetés

A Superhot minden bizonnyal az utóbbi idők egyik legeredetibb játéka, hiszen egy látszólag egyszerű csavarral teljesen a feje tetejére állította a saját maga konvencióba belekényelmesedett FPS műfajt. A készítők nemrég versenyt hirdettek, amelynek keretében olyan játékokat és modokat várnak, amik a Superhotból merítenek ihletet, az alábbi munka pedig biztos, hogy az egyik legjobb pályamű.

A csapat #MAKEITSUPERHOT elnevezésű zseniális versenyének győztesét február 26-án fogják kihirdetni (a döntést a ModDb, a Superhot és az IMGN.PRO csapata fogja meghozni), viszont addig is érdemes megnézni a pályaművek közül a PORTALHOT névre keresztelt nagyon jól sikerült darabot, ami a Portalt vegyíti a Superhot időlassítos mechanikájával.

Habár a Portal elsősorban logikai játék, azért gyakran előfordulnak helyzetek, amikor a játékosnak gyorsan kell reagálnia, így ebben a játékban is meglepően jól működik ez az ötlet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)