Hirdetés

Portal végigjátszás, portálok nélkül

|

A speedrun végigjátszások között sok érdekeset láttunk már, de olyat még nem, hogy portálok helyett hajókkal oldották volna meg a Valve puzzle játékát.

Hirdetés

A speedrunner, 097AceOfSpades 52 perc alatt futott végig a Portal első részén úgy, hogy nem használt egy darab portált sem. A trükk a csónak csalás volt. A srác végtelen mennyiségben tudta lehívni a hajót, amivel a Half-Life 2 csatornáiban menekültünk a combine elől.

A géppel került meg olyan logikai feladványokat, amiket dobozokkal vagy ugrálással nem tudott megoldani. A siklót a falba akasztva még olyan szobákba is be tudta bugolni magát, ahová egyébként csak portálok nyitásával lehetett volna. Nem a legelegánsabb megoldás, de ötletes és szórakoztató.

Érdekes lenne megnézni, hogy mennyi idő alatt sikerülne, ha a feladat szerint a lehető legkevesebb hajóval kellene megoldani a runt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)