Hirdetés

Pórul jártak a Dead Island 2 előrendelői, és sokat kell várniuk a kompenzálásra

|

Az előrendelői tartalmaknak nem a megjelenés után kellene megérkezniük, pedig a Dambuster Studios vásárlói most sajnos ebbe a pofonba futottak bele.

Hirdetés

A Dead Island 2 tesztünk szerint a zombis túlélőhorror, amire rengeteget vártunk (emlékeztetőül: a 2014-es E3-on jelentették be!) röhejesen véres és nagyon szórakoztató lett, noha fixen nem lesz az év játéka titulus egyik várományosa. És nem azon kellemetlenségek miatt, amiket a játékosok a megjelenés után tapasztalnak és amin a játék által reklámozott biztosítási cég sem segíthet

Gondok vannak például az online funkciókkal, amik miatt súlyos hátrányba kerültek az előző generációs konzoltulajok, és nem ez az egyelten komoly probléma, amivel szembesültek a vásárlók. 

Hirdetés

A Dambuster Studios a játék hivatalos Twitterjén keresztül jelentette be a szomorú hírt, hogy a Dead Island 2 két előrendelői bónuszát az előzetes ígéretekkel ellentétben csak valamikor a nyár folyamán tölthetik majd le a kiadást beszerző játékosok. Amy és Jacob karaktercsomagjairól van szó, és pár napja még azt ígérte a csapat, hogy a megjelenés után "hamarosan" megérkeznek, majd következett a helyesbítés, miszerint a Gold, Deluxe és HELL-A kiadások tulajai csak a nyáron számíthatnak rájuk. 

A reakciók nem voltak éppenséggel pozitívak: egyesek rávilágítottak arra, hogy az előrendelői tartalmakat pontosan azért hívják így, mert az előrendeléshez járnak, nem hónapokkal később, mások pedig felhívták rá a figyelmet, hogy addigra már rég befejezik többször is a Dead Island 2-t, és el is felejtik, hiszen számos más játék jön. Van köztetek olyan, akit érint ez a kellemetlenség?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)