Hirdetés

Postal 2 - megnyílt egy új zóna, és zseniális

|

A Postal 2 készítői néhány éve elkezdtek újdonságokat pakolni a polgárpukkasztó játékba, a Paradise Mall nemrég újra megnyitott boltjaiban pedig a virtuális valóságba is beléphetünk.

Hirdetés

Bár a Postalra egy letűnt kor játékaként szoktunk gondolni, a Running With Scissors csapata nagyon is aktív manapság, a legnagyobb dobásuk pedig a Postal Redux kiadása lesz. Ennek a 2014 óta több újdonsággal bővülő Postal 2-ben csináltak egy mókás reklámot.

Eddig ugyanis a játékbeli Paradise Mall bevásárlóközpontban azt olvashattuk több bolton, hogy 2016 júniusáig átépítés miatt zárva vannak, most pedig, hogy ez elmúlt, valóban be is sétálhatunk az üzletekbe. Az egyikben felvehetünk egy, a HTC Vive-ra nagyban emlékeztető VR-headsetet, amiben egy ismerős logóval rendelkező, Steme nevű boltban találjuk magunkat, ahol a legújabb játékok, mint például a Half-Loaf 3, a Cyka-Strike: Global Blyat és a Doot IV sorakoznak a polcokon. Ahogy a fenti videón is láthatjátok, a készítők humora nem sokat változott, és a 13 éves várakozást is egy értékelhető poénnal zárták le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)