Hirdetés

Postal 3 - decemberben startol PC-n

|

Akinek már hiányzik egy kis elmebeteg, kötetlen és értelmetlen mészárlás, annak másfél hónapot kell csupán várnia.

Hirdetés

Kivéve hogyha Oroszországban él, vagy érti az orosz nyelvet, mivel náluk már novemberben kapható lesz a Postal 3.

Már nagyon régóta várunk a Running with Scissors legújabb agymenésére, ami ugyan nem az AAA kategóriában indul, mégis okozhat kellemes perceket. A Postal 2-ben már volt alkalmunk belső nézetből, számtalan módon meggyalázni az emberi életet, most pedig főhősünk hátát nézve tehetjük meg majdnem ugyanezt, csak lesznek új fegyvereink. Állítólag több neves emberrel is találkozhatunk úgy mint Ron Jeremy, Jennifer Walcott, Randy Jones, vagy az ember, akinek félve mondjuk ki a nevét: Uwe Boll. A Postal 3 december 10-én jelenik meg PC-re, valamikor később pedig Xbox 360-ra, és feltételezhetően PlayStation 3-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)