Hirdetés

Postal 3 - Macsó férfi a stábban

|

Uwe Boll mellé újabb ismert(ebb) név csatlakozott a Postal 3 stábjához, Randy Jones: a Village People egykori tagja.

Hirdetés

A 70-es években nagy népszerűségnek örvendő Village People nevét bizonyára még a legfiatalabbak is ismerik (elvégre még én sem éltem akkor, és tudom kikről van szó :)), köszönhetően a rádiók által azóta is sokat játszott YMCA-nek, In The Navy-nek illetve Macho Mannek. A Running With Scissors most beszervezte a zenekar sorait egykor cowboy öltözetben erősítő Randy Jones-t a Postal 3-ba: a zenész egy meleg motoros banda vezetőjét fogja alakítani.
Vince Desi, a RWS fejese a következőt nyilatkozta az egyezséggel kapcsolatban: "Mit mondhatnék azon kívül, hogy Y.M.C.A? Kinek kell John Travolta, amikor itt van nekünk az eredeti Macho Man, Randy Jones?"

 

jones.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)