Hirdetés

Postal 4: No Regerts - érkezik a hírhedt széria folytatása

|

Ráadásul a Steam Early Access verzió már a mai napon elérhetővé vált.

Hirdetés

Alaposan felpörögtek az események a Postal széria körül. A második rész kultikus státuszba emelkedett, a harmadik epizód viszont hatalmas csalódást keltett a keményvonalas rajongókban. Most viszont itt a remek lehetőség a javításra, a Running With Scissors ugyanis ma bejelentette, hogy Postal 4: No Regerts címmel érkezik a folytatás. 

Hirdetés

Sőt, ez még messze nem minden, ugyanis az új játék kapcsán nem csak egy friss előzetest és pár képet tudunk mutatni, hanem az is kiderült, hogy már a mai naptól kezdve elérhető Steamen az Early Access verzió. A fejlesztők elmondásuk alapján azért választották ezt a megoldást, mert folyamatos visszajelzéseket szeretnének kapni a játékosoktól, és ezek fényében akarják csiszolgatni a Postal 4-et. Nem akarnak ugyanis megint valami olyat letenni az asztalra, mint amilyen a Postal III volt. Az új játékban Postal Dude egy arizonai városkában találja magát úgy, hogy a világon mindent elloptak tőle. Mindösszesen öt napja van arra, hogy elég pénzt szedjen össze a nagy újrakezdéshez. Lehetőségünk nyílik majd törvényes módon is összeszedni ezt az összeget, de nyilván egy csomó alternatív megoldást is felkínál a játék. Az alábbi videó tökéletes képet ad arról, hogy mire is lehet számítani.

Az említett képeket pedig ebben a galériában éritek el:

Titeket felcsigázott a Postal 4: No Regerts bejelentése? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)