Hirdetés

Postal - Díjak Uwe Bollnak

|

Uwe Boll öröme határtalan, mivel a Postal két díjat is nyert a new york-i Hoboken Nemzetközi Filmfesztiválon.

Hirdetés

Rég volt már hírünk a kedves mosolyú rendezőről, így külön öröm, hogy a legújabb szösszenet ilyen lélekemelő: Uwe Boll szorgalmas munkája kifizetődött, végre a szakma is elismerte képességeit. A Hoboken Nemzetközi Filmfesztivál legjobb filmjének választották a Postal-t a helyi szakértők, ráadásul Boll a legjobb rendezőnek járó díjat is hazavitte. Vincent Desi, a Running With Scissors alapítója és a mozi egyik producere a következőket nyilatkozta örömkönnyeivel küszködve:

"Amikor a rajongók megszólalnak, MI NYERÜNK. Ezt már a játékiparban is megtapasztaltuk, és most a filmipar is megerősítette. A Postal franchise folyamatos sikere bizonyítja, hogy a demokrácia működik; nem nyomhatod el, ami az emberek szívében van. A szabadság mindig győzedelmeskedni fog a zsarnokság felett."

postal.jpg

 
További híreink: a Postal hobokeni vetítéséről a közönség háromnegyede film közben távozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)