Hirdetés

Postal Redux - jön a Postal felújított változata

|

A játéktörténelem egy különösen ellentmondásos darabját, az első Postal játékot is felújítják most, megjelenése után tizenhét évvel.

Hirdetés

A Postal-sorozat fejlesztése elég hektikusan halad, a nem éppen sikeres harmadik rész (igen, volt harmadik rész) után úgy döntöttek a fejlesztők, hogy a Postal 2-höz adnak ki egy DLC-t. Most azt is bejelentették, hogy jövőre érkezik az első Postal remake-je. Úgy tűnik, Postal Dude nem pihen.

A Postal Redux néven futó projekt a bejelentésül szolgáló tweet tanúsága szerint felújított grafikával és karaktermodellekkel érkezik majd, alatta ugyanis az Unreal Engine 4 dolgozik. Emellett lesz több új funkció, köztük egy kooperatív játékmód is.

A tweetre válaszul a játékosok természetesen rengeteg kérdést feltettek a fejlesztőknek, ezekből például kiderült, hogy a Running With Scissors jelenlegi generációs konzolokra is szeretné kihozni a felújított Postalt, illetve az is, hogy a játék hangvétele hű marad majd az eredetihez.

Be kell valljam, én csak a második résszel játszottam fiatalabb koromban, de az emlékeim alapján nem véletlen, hogy azóta nem vettem elő újra. Ki tudja, ha abból készül remake, az hátha megmutatja, hogy lapultak ott értékek, amiket anno nem vettem észre. De erre azért nem fogadnék.

Nektek mennyire jön be a Postal sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)