Hirdetés

Postal Redux - tavasszal érkezik a felújított változat (videó)

|

Hosszú csend után kiderült, mikor érkezik az első Postal felújított változata. Új játékmódot is kapunk.

Hirdetés

Még régebben, 2014 novemberében jelentette be a Running With Scissors a Postal Redux fejlesztését, majd sokáig nem mondtak semmit róla. Most viszont kiadtak egy közleményt, benne egy trailerrel, valamint lárulták azt is, hogy a PC-s és Mac-es megjelenésre tavasszal számíthatunk, majd valamivel később rajtol a PlayStation 4-es verzió is.

Egyébként aki esetleg összekeverné a két játékot, ezúttal nem a szatirikus FPS-ről, a Postal 2-ről van szó, hanem az első részről, amiben démoni hangok hatására céltalanul gyilkolászunk izometrikus nézetből. Annak ellenére, hogy a Destructive Creations játéka, a Hatred példája megmutatta, egy ilyen játékot 2016-ban már viszonylag hamar elfelejtünk, a Postal Redux készítői kifejezetten büszkék rá, hogy a játék azon elemeit őrizték meg, amik miatt anno kifejezetten nagy port kavart.

"A sötét művészeti stílust, a félelmetes hangulatot, a mindenütt ott lévő démoni hangot és a rezesbandát is hűen újraalkotjuk annak a játéknak a modern újraértelmezésében, ami a játékvilágban a szólásszabadság szimbólumává vált" - írják a készítők a játék oldalán. Így a tavaly a Google Playről az eredeti játékkal kitiltott fejlesztők egy Rampage módot is a Postal Reduxhoz adnak, amiben a gyilkolászásért pontokat és persze szorzókat kaphatunk. "Azok a gamerek, akik az élményre koncentrálnak, több millióan játsszák a játékot, jó értékeléseket adnak neki, segítve, hogy a stúdiónk ne csak túléljen, hanem virágozzon. A Postal Redux egy, a rajongóinknak szánt szerelmeslevél" - nyilatkozta a stúdió alapítója, Vince Desi.

Mit gondoltok, még 2016-ban is szükség van ilyen játékokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)