Hirdetés

Power Rangers: Battle for the Grid - bejelentették a legújabb Power Rangers-játékot

|

Egy új verekedős játékkal örvendezteti meg a rajongókat a Hasbro.

Hirdetés

A Hasbro egy rövid, de velős bejelentő videóval borzolta fel a Power Rangers rajongók kedélyeit, hiszen érkezik a Power Rangers: Battle for the Grid, ami a klasszikus verekedős játékok műfajában versenyzik majd.

Hirdetés

A Battle for the Grid a "múlt és jelen" a Mighty Morphin Power Rangers univerzum népszerű karaktereit vonultatja majd fel, az előzetest pedig itt láthatjátok:

A pörgős kedvcsinálóból túl sok következtetést nem vonhatunk még le, ám erős a gyanúnk, hogy egy könnyedebb, árkádszerű címre számíthatunk, ami a cross-play lehetőségét is elhozza Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re egyaránt - a PlayStation tulajok sajnos kimaradnak a közös mókázásból.

A Power Rangers: Battle for the Grid 2019 áprilisában jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre. A PC-seknek majd egy kicsit még várniuk kell a startra.

Van köztetek Power Rangers rajongó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)