Hirdetés

Power Rangers: Battle for the Grid - végre a haverokkal is bunyózhatunk

|

Így 4 hónappal a megjelenés után kezd egy egész vállalható játékká válni a Battle for the Grid.

Hirdetés

Hála a Season One karaktereknek és az utóbbi hónapok frissítéseinek, a Power Rangers: Batte for the Grid kicsit összeszedte magát a megjelenéskori állapotához képest. Mára végre a barátságos verekedés lehetősége is bekerült.

Hirdetés

Eddig csak véletlenszerű ellenfelekkel bunyózhattunk az interneten, de a legutóbbi patch behozta a Direct Match lehetőségét, tehát a barátlistánkon szereplő Power Rangerek ellen is harcba szállhatunk végre. Ebben egyébként az is segít, hogy a Nintendo Switch és az Xbox One közötti crossplay is megnyílt.

Azért ott még mindig nem tartunk, hogy a Battle for the Grid az a játék lenne, ami tisztességgel megünnepelné a franchise 25. évfordulóját, de legalább már nem fogod feltétlenül átverve érezni magad, ha kifizeted a 20 eurós vételárat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)