Hirdetés

Power Rangers: Battle for the Grid - egy hosszabb trailer mutatja be a játékmenetet

|

Jó pár új karakter és látványos akció látható a legújabb, minden eddigénél hosszabb előzetesben.

Hirdetés

Áprilisban debütál a legújab Power Rangers játék, a fejlesztők pedig egy újabb trailerrel hangolnak minket a ránk váró kemény bunyókra.

Hirdetés

Az pörgős előzetesben bemutatkozik néhány új karakter, valamint sok új támadást és speckó mozdulatot is találunk. Nem lesz ez rossz, na.

A fejlesztők elmondták, hogy egy olyan játékot akartak összerakni, amiben nem azon van a hangsúly, hogy hosszú kombinációkat tanuljunk meg; a játék esszenciája abban rejlik majd, hogy ne azon agyaljunk, hogy hogyan kell lecsapni, hanem azon, hogy mikor. A gyors és pörgős bunyó alapjait mindenki egyszerűen elsajátíthatja, de persze a harcok mélységét maradéktalanul kiismerni itt is nagy kihívás lesz.

Az összecsapásokban a 25 éves Power Rangers univerzum rengeteg karakterét irányíthatjuk majd, miközben akár a haverokkal játszunk, akár kompetitívebb vizekre evezünk az online meccsekben. Segít, hogy a Power Rangers: Battle for the Grid támogatja a Cross-Play funkciót, azaz a switches, Xbox One-os és PC-s játékosok mind összecsaphatnak a játékon belül. Noha a játék PS4-re is megjelenik, a Cross-Play ezen a platformon nem lesz elérhető.

A bejelentés szerint a játék már áprilisban érkezik Nintendo Switch, Xbox One és PS4 konzolokra, a PC-s verzió pedig valamivel később, de még az idei évben várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)