Hirdetés

Power Rangers: Battle for the Grid - valódi játékmenetet mutat az új trailer

|

Ez a bemutató se lett nagyon hosszú, viszont a félperces menetidőt rengeteg akcióval töltötték meg.

Hirdetés

A Power Rangers: Battle for the Grid bejelentő trailere alig 10 másodpercnyi játékmenetet tartalmazott, így ahhoz képest a mostani, 30 másodperces anyag komoly előrelépés. A videóban 3v3 meneteket láthatunk a piros, zöld és sárga rangerek felvonultatásával.

Hirdetés

Maguk a helyszínek nem nézek ki kifejezetten jól (pláne, ha megállítjuk az akciót és komolyan a pályára figyelünk), de az akció pörgős, látványos, és láthatóan technikás ahhoz, hogy a komoly FGC-veteránok is élvezhessék. Ha az nWay egy kicsit még letekerne a hitstop animációból, már elégedettek is lennénk.

A játék vezető producere, Jesse Cherry nem is titkolja, hogy a játékmenet tekintetében a Marvel vs. Capcom sorozat, és a Dragon Ball FighterZ inspirálta őket. Szerinte ezek a játékok tökéletesen leegyszerűsítették a műfaj néhány elemét úgy, hogy nem vesztettek semmit a harcrendszer mélységéből. Nekik is ez a céljuk.

A Power Rangers: Battle for the Grid megjelenése 2019. áprilisában várható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A PC-s változat valamivel később, de szintén idén fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)