Hirdetés

Kísérőjáték is készül a Power Rangers film kapcsán

|

A március végén érkező Power Rangers film új szereplőit viszontláthatjuk majd a Power Rangers: Legacy Wars címen érkező játékban is.

Hirdetés

A múlt héten jelent meg nem túl nagy hírveréssel a Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle, de nem ez lesz az egyetlen játék, ami az ismert hősök kalandjaira épül. Márciusban ugyanis megjelenik egy, az új filmhez kapcsolódó játék is.

A Power Rangers: Legacy Wars jól láthatóan a film nézőinek szélesebb rétegeit célozza meg, ugyanis Androidra és iOS-re érkezik és a különböző szereplők új, a filmben látott dizájnja is megjelenik benne. A játék minőségét illetően viszont nehéz találgatni is, ugyanis az nWay csapata eddig mindössze egy játékot készített és mindössze az alábbi néhány állóképet mutatták meg. A Power Rangers: Legacy Warsról azt viszont tudjuk, hogy még márciusban megjelenik és egy multis verekedős játék lesz.

Ti kipróbáljátok majd valamelyiket a 2017-es Power Rangers játékok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)