Hirdetés

Powercolor HD 4850 GDDR4-es memóriával

|

Gyárilag túlhajtott HD 4850-es Radeon spéci memóriával és hűtéssel.

Hirdetés

Szinte nem telik el olyan hét, amikor ne botlanánk olyan hírbe, hírekbe, amikben épp egy új HD 4850/4870-es Radeonról tudhatunk meg bővebb információkat. Ez a hét már ki is van pipálva, mivel a Powercolor egy újabb 4850-es változattal frissítette fel kínálatát.

A gyártótól nem meglepő módon ismét egy túlhajtott verzióról van szó, mely a ZEROtherm által tervezett Professional Cooling System - PCS - névre hallgató hűtést kapta meg. Az így két kártyahelyet elfoglaló vezérlő grafikus magja kapott is rögtön egy kellemesnek nevezhető 50 megahertzes emelést, ám valószínűleg ezt még további 50-nel lehet megtoldani, ha épp erre lenne igényünk.

 

powercolor_pcs+_hd4850_512mb_gddr4.jpg
 

 

A kártya egyedisége azonban még csak most jön. A többi gyártótól eltérően a Powercolor GDDR4-es memória modulokat szerelt a vörös nyomtatott áramkörre, melyek effektív órajele 2200 megahertz. Jól jöhet ez a kis többlet a 256 bites memóriabusznak, ám azért ne számítsunk óriási sávszélesség növekedésre.

A kártya magyarországi megjelenéséről és áráról sajnos semmit sem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)