Hirdetés

Pozitív csalódás a Diablo IV azok szerint, akik már kipróbálhatták az alfát

|

Egyes jelentések szerint a Diablo IV egy korai tesztverziója már elérhető egy szűk réteg számára, akik ezekben a percekben is démonokat gyilkolnak.

Hirdetés

A tágabb közösségnek még valószínűleg egy darabig várnia kell majd, de a Bloomberg jelentése szerint a Diablo IV "baráti és családi" tesztelése már megkezdődött. A Blizzardnál az már bevett szokás, hogy először csak a csapathoz közeli személyeknek adnak hozzáférés, így ez annyira nem meglepő. Az érintett szerencséseket egyébként titoktartási megállapodás köti, magyarán nem mondhatnak semmit a játékról, de Jason Schreier szerint az első visszajelzések nagyrészt pozitívak.

A Bloomberg újságírója hozzátette, hogy ebben az alfa verzióban még nincsenek benne a monetizációs funkciók, tehát ezzel kapcsolatban nem tud sem megnyugtató, sem idegborzoló hírekkel szolgálni.

Hirdetés

A Blizzard korábban azt nyilatkozta, hogy a Diablo Immortallal ellentétben a Diablo IV-ben csak kozmetikai cuccokat , illetve nagyobb sztorikiegészítőket vásárolhatunk majd. Azt, hogy a publikum mikor kezdheti majd el kalandját a Diablo IV bétában, még nem tudjuk. Egyelőre csak a feszült várakozás az egyetlen opciónk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)