Hirdetés

Pozitívan áll a PlayStation 5-höz a God of War rendezője

|

Cory Barlog szerint a mostani generációváltás némileg másabb lesz, mint a korábbiak.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint alakul, és nem köpnek bele a konzolgyártók levesébe, akkor idén év végén már PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en pörgethetjük a legújabb játékokat. Sok fejlesztő már javában dolgozik a következő generációs alkotásokon, és a jelek szerint a 2018-as God of War rendezője is megismerkedett már a Sony érkező gépével.

Hirdetés

Cory Barlog nemrég egy Animal Crossing: New Horizons-os talkshow, a Gary Whitta által vezetett Animal Talking vendége volt, ahol többek között beszélt egy kicsit a következő konzolgenerációról is. A God of War rendezője szerint is lenyűgöző a PlayStation 5 SSD-je, aminek hála a fejlesztőknek nem kell komoly erőfeszítéseket tenniük a töltőképernyők elrejtése érdekében, és szerinte képesek lesznek majd összehozni néhány kifejezetten menő dolgot.

Amúgy Barlog arról is beszélt, hogy a generációk kapcsán mindig úgy érzi, hogy mire kitapasztalnak egyet, máris jön a következő, de szerinte ez a mostani kicsivel másabb lesz. A szavaiból az derült ki, hogy érzése szerint a következő generációváltások némileg simábban mennek majd, és nem kell majd újból kiismerni a technológiát, mint a régebbi konzoloknál.

Szerintetek is egyszerűbb lesz ez a generációváltás, mint a korábbiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)