Hirdetés

Hamarosan ingyen kipróbálható lesz a Predator: Hunting Grounds

|

Az ingyenes hétvége jó lesz nekünk, mert játszhatunk, és jó lesz a fejlesztőknek, mert rengeteg hasznos adatot kapnak a Predator csiszolásához.

Hirdetés

Kicsit több mint egy hónap van hátra az aszimmetrikus PvP móka, a Predator: Hunting Grounds megjelenéséig, de szerencsére nem kell ennyit várnunk, hogy belekóstolhassunk az élménybe. A fejlesztő IllFonic bejelentette, hogy jövő hét végén, tehát március 27-29. között tehetünk majd egy kört a megjelenés előtti verzióval mind PC-n, mind PlayStation 4-en. Ezért érdemes lesz összerántani a haverokat.

Hirdetés

A Predator: Hunting Grounds egy 1v5-ös játék, amiben egy valaki irányítja a többi játékosnál jóval erősebb idegen ragadozót, öten meg katonákként indulnak bevetésre. Miközben a predátor megpróbálja elragadni az embereket, nekik együtt kell dolgozniuk csapdáik és kütyüik segítségével, hogy elfogják és megöljék a lényt. Az 5 fős csapat tagjai különböző kasztokból válogathatnak, mindnek megvannak a saját fegyvereik és eszközeik.

A Predator: Hunting Grounds április 24-én érkezik PC-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)