Hirdetés

Megvan a Predator: Hunting Grounds megjelenési dátuma

|

A State of Playen mutatkozott be a trailer, amiből kiderül, hogy mikor bújhatunk a Ragadozó bőrébe.

Hirdetés

A készülő új Predator játék először a Gamescomon mutatkozott be, ahol egy rövid előzetesen ismerkedhettünk vele. Az asszimetrikus multira nem kell sokat várjunk, hiszen a fejlesztők a State of Playen most egy traileren mutattak pár dolgot a készülő játékról, ráadásul a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. 

Hirdetés

A jelek szerint a Ragadozók és a hadsereg összecsapásában mindkét oldalon igen változatos repertoárból választhatjuk ki, hogy kikkel szeretnék a belépni a vadászterületre. A predatorok esetében több classból is választhatunk, és különböző páncélokkal is felruházhatjuk majd a őket. Természetesen a trófeagyűjtő űrlények mindenféle király kütyükkel rendelkeznek majd, ezek közül jó néhány be is  mutatkozik az előzetesben:

A Predator: Hunting Grounds 2020. április 24-én debütál PC és PlayStation 4 platformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)