Hirdetés

Prémium DLC-nek indult, önálló játékká nőtt a 2023-as Call of Duty

|

Az eredeti tervek szerint egy prémium Modern Warfare 2 DLC lett volna, most úgy néz ki, mégis önálló játék lesz.

Hirdetés

Az Activision korábban úgy döntött, hogy a következő Treyarch által fejlesztett Call of Dutyt 2023-ról egy évvel eltolja, így megtörve a régóta fennálló menetrendet, miszerint minden évben kapunk egy új, teljes értékű Call of Duty játékot. A köztes évre az volt a terv, hogy egy méretes Modern Warfare 2 DLC-t dobnak majd a piacra, ez azonban időközben úgy tűnik, túl nagyra nőt, így egyre több jel mutat arra, hogy mégis önálló játékként fog megjelenni.

A friss hírek Jason Schreiertől, a Bloomberg újságírójától származnak, aki megerősítette a korábbi pletykát azzal kapcsolatban, hogy tényleg teljes játékként jelenik majd meg az eredetileg DLC-nek tervezett tartalomcsomag.

Hirdetés

A szóban forgó alkotás állítólag a Sledgehammer Games fejlesztőinek keze által jön a világra. Ők legutóbb a Call of Duty Vanguarddal keserítettek el minket. Szerencsére a fejlesztést az eredeti sorozatot is szállító Infinity Ward is segíti. A várakozások szerint a játék hasonló pályákkal és módokkal érkezik majd, mint a 2022-es Modern Warfare 2, és Schreier úgy véli, a tartalmak is átkerülnek majd az új játékba, a nagy kérdés azonban az, hogy

vajon kettészedik majd ezzel a játékostábort, vagy megoldják a címek közötti átjárást? 

Fontos tudni, hogy a többjátékos élmény kibővítésén túl a 2022-es Modern Warfare 2 kampánya is folytatódik majd a Sledgehammer játékában, azaz többé-kevésbé teljes csomagra készülhetünk.

Miközben az idei Modern Warfare számos kérdést felvet, az Activisionnek a Warzone 2.0-val is foglalkoznia kell, hiszen bár a megjelenéskor hatalmas volt a népszerűsége, ez hamar alábbhagyott. A 2024-es terv ezzel ellentétben jóval egyértelműbbnek tűnik, akkor elvileg a Treyarch érkezik majd egy újabb Black Ops epizóddal, amit így legalább egy évvel tovább kalapálhatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)