Hirdetés

Prémium spin-offot kap a Warface

|

A Crytek free-to-play online shootere nagytesóval bővül.

Hirdetés

Pár hónapja a Nintendo Switch tulajok is becsatlakozhattak a modern háborús, ingyenesen játszható lövöldéjébe, így a hibrid masinának köszönhetően már akár út közben is lepörgethetővé vált egy-két meccs. Akkor azt hittük, hogy a Google Stadiás megjelenésről vagy éppen egy nagyobb tartalmi frissítésről hallhatunk majd legközelebb, azonban ezeknél egy sokkalta nagyobb bejelentés fogadta a közösséget.

Hirdetés

A My.Games jóvoltából elrajtolt a free-to-play online shooter önálló, prémium spin-off változata, amely a Warface: Breakout névre hallgat. A leírás alapján a Breakout egy klasszikus kompetitív FPS, akárcsak a Counter-Strike, viszont az irányítás kifejezetten kontrollerekre van optimalizálva. A lövölde öt térképpel és egy 5v5 Search and Destroy móddal jelent meg, később persze új tartalmak és jutalmak is érkeznek majd, de állítólag csak a kozmetikai cuccokért kell majd fizetnünk. A launch trailer segíthet eldönteni, hogy milyen: 

A Warface: Breakout PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, előbbire 7400 forintért, utóbbira nagyjából 6900 forintért szerezhető be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)