Hirdetés

Az új Prey patch javítja a PS4-es hibákat, és még pletykál is egy kicsit

|

A Prey 1.05-ös verziójának patch note-jai között nemcsak néhány régen várt hibajavításról olvashatunk, a fejlesztők véletlenül egy esetleges újítást is beleírtak.

Hirdetés

Ugyan már egy negyed éve megjelent a Prey, az egyik frissítés komoly gondokat okozott a PlayStation 4-es változatban, így sürgős lett volna egy új patch kiadása, a szaggatást mégis csak most sikerült orvosolnia az Arkane csapatának. De az 1.05-ös frissítés más téren is érdekes javításokat hozott.

Hirdetés

Mostantól a Gloo cannon segítségével létrehozott platformokra felállva nem mehetünk át a plafonon, ami a Prey speedrunnereinek egyik elsődleges eszköze volt, így pedig elképesztően gyorsan végig tudták vinni a játékot. Ezeken kívül számtalan más hibajavítást is eszközöltek platformtól függetlenül, ezekről itt olvashattok, bár a harmadik pont talán kicsit furcsán hangzik majd, ha játszottatok a játékkal.

Eszerint az 1.05-ös frissítés telepítése után a Prey szól majd nekünk, ha beragad a fegyverünk, csakhogy az eszközeink meghibásodása nem a játék része. Így nem kizárt, hogy később opcionális vagy kötelező nehezítésként behozza majd ezt is az Arkane csapata. Az mindenesetre nem valószínű, hogy egy, a beszélő fegyverhez hasonlóan törölt feature kapcsán további javításokat végeznének.

Ti örülnétek, ha ennyivel is komplexebb lenne a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)