Hirdetés

Előkerült 1 percnyi játékmenet a soha el nem készült Prey 2-ből

|

Ugyan kaptunk egy Prey-t a Arkane srácaitól, de annak köze sem volt a Human Head Studios által megálmodott folytatáshoz.

Hirdetés

Pár hónappal az első Prey megjelenése után jött a bejelentés, hogy készül a folytatás, ami merőben más lesz, mint az első rész. Eredetileg egy nyílt világú FPS lett volna a Prey 2, amiben egy fejvadászt alakítottunk volna egy idegen bolygón.

Hirdetés

A Human Head Studios 2011-ig dolgozott a projekten, aztán jöttek az első pletykák, hogy szüneteltették a fejlesztést. Egészen 2014-ig kellett várnunk a hivatalos bejelentésre, miszerint a Human Head-féle folytatás a kukában végezte.

Andrew Borman kapott egy 1 perces játékmenet anyagot a kezdetleges verzióból, amit aztán meg is osztott a világgal Twitter profilján.

Ugyan az új Prey egyáltalán nem volt rossz, egy kicsit azért még mindig szomorúak vagyunk, hogy nem játszhattuk el a szuper menő, földönkívüli fejvadász szerepét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)