Hirdetés

Prey 2 - elszabadult képtenger

|

A 4chan tagjainak hála rengeteg látnivalót kaptunk a Prey 2-ről. Legalább amíg tart a fejlesztők körüli perpatvar, van mit nézegetni.

Hirdetés

A Prey 2 2011-es bejelentése óta nem sok biztatót halhattunk annak hogyléte felől. A csapatok egymásra mutogatnak, röpködnek a pletykák, de senki nem mer, vagy nem akar kiállni egy hivatalos közleménnyel az UFO-s kaland sorsáról.

Hagyjuk is, hogy a Dishonored fejlesztői mit ügyködnek, koncentráljunk a játékra. A napokban előkerült egy képcsomag, ami emlékezteti a rajongókat, hogy miért is várják ennyire a Bethesda kalndját: open-world sci-fi, amiben egy fejvadászt irányíthatunk. A lenti képeken szemügyre vehetitek a Prey 2 eseményeinek otthont adó Sphere hajó felszínét - ami inkább hasonlít egy halálcsillagra, mint egy egyszerű űrhajóra - és a ránk váró ellenfeleket.

A fentiek csak kis ízelítőként szolgálnak a több mint 30 képes gyűjteményhez, amit végigböngészhettek, ha valamelyik screenshotra ráklikkoltok. Miután kicsorgattátok a nyálatok, gyertek vissza ide, és írjátok le, hogy mennyire várjátok a Prey 2 megjelenést (vagy ha nem, akkor is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)