Hirdetés

Prey 2 - Tommy nélkül nem lenne az igazi

|

Domasi, az első Prey hőse fontos szerepet játszik majd a folytatásban is.

Hirdetés

Tommy nélkül nem az igazi a Prey 2, gondolhatták a 2006-os Prey rajongói, amikor a Bethesda bejelentette a teljesen újragondolt koncepció alapján készülő folytatást.



A cseroki hős helyét ugyanis egy légi marsall veszi át, kinek repülőjét elrabolják az idegenek, s végül rengeteg kaland után egy idegen világban találja magát, ahol fejvadásznak áll. A játékmenet sem lesz a régi, hiszen nem szűk folyosókon menekül majd különféle ocsmányságok elől, mint Tommy. Killian Samuels bőrébe bújva ugyanis trükkös kütyükkel és fegyverekkel felszerelkezve viszonylag szabadon fedezhetjük fel Exodus világát. Az egykori légi marsall éveken át azt hiszi, hogy ő az egyetlen ember a bolygón, mígnem egy napon összefut Tommyval, akit semmiképpen sem akartak kihagyni a fejlesztők.

A kép kattintásra megnő



Chris Rhineheart, a Human Head Studios nevében elárulta, hogy a cseroki fiatalembert mindenáron a játékban szerették volna tudni, ám egy másik történetet akartak elmesélni, ezért kapott a jövő tavaszra tervezett Prey 2 végül másik főhőst. Felbukkanása több lesz egyszerű cameónál, a találkozás hatása a történetre is rányomja bélyegét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)