Hirdetés

Prey 2 - hivatalosan is törölték

|

Nem mondhatnánk, hogy különösebben meglepődtünk, de most már legalább hivatalos indoklást is kaptuk. Isten veled Prey 2.

Hirdetés

Maga a Bethesda alelnöke, Pete Hines mondta el egy interjúban, hogy a Prey 2 hosszú és fájdalmas fejlesztése véget ért, és sajnos nem úgy, ahogy mi szerettük volna. A projekt a kukában landolt, és már soha sem fog megjelenni.

„Egy olyan játék volt, amiben mi igazán hittünk, de sosem láttuk, hogy úgy menne a fejlesztés, ahogy kellett volna. Nem hozta azt a minőséget, amit mi elvárunk, ezért kukáztuk a projektet. A Prey 2 tehát már nem áll fejlesztés alatt. Nem volt könnyű döntés, de kétlem, hogy bárkit is megleptünk ezzel, tekintve, hogy már jó ideje nem beszéltünk róla.” Az biztos, hogy most nem sokkolt minket a megerősítés, már a 2011-es bemutató utáni évben is arról beszéltek, hogy a projektet törölték (akkoriban még a Bethesda ezt hevesen tagadta).

 

Azért persze szomorúak vagyunk, és nagyon sajnáljuk, hogy sosem láthatjuk már a nyílt, földönkívüliekkel tömött világot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)