Hirdetés

Prey 2: újabb ellentmondó hírek a fejlesztés leállításáról

|

Nagy a kavarodás a Prey 2 körül, most állítólag egy félrefordított interjú miatt terjedhetett el a hír, hogy végleg leállították a fejlesztést.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy a Bethesda törölte a portfóliójából a Prey 2 című játékot. A huzavona tart egy ideje, de most úgy tűnt, hogy pont került a dolog végére, mikor Pete Hines így nyilatkozott: "Világosan beszélhetek erről. Egy ponton túl úgy éreztük, hogy a Prey 2 minden belefektetett pénz, idő és forrás ellenére sem felel meg az elvárásainknak. Ezért úgy döntöttünk, hogy ideje leállítani. Ez egy komoly üzleti döntés, de ezen a ponton ez volt a helyes. Soha nem jó a hasonló döntéseket meghozni, de ez egy ilyen terület."

Az interjút egyébként Hines az IGN Beneluxnak adta, majd nem sokkal a megjelenése után Twitteren közölte, hogy itt valószínűleg valami fordítási probléma van. "Tisztázásként, nem mondtam, hogy a Prey 2-nek vége. Angolul adtam az interjút, ami hollandra lett fordítva, majd vissza angolra." Ezek szerint valahol a fordítások útvesztőjében keveredhetett téves információ a rendszerbe, mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy érdemi munka nem folyik a Prey 2 körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)