Hirdetés

Prey - ebből sem lesznek korai tesztpéldányok

|

Nagyon szerettük volna idő előtt rátenni a mancsunkat a május 5-én érkező Prey-re, de a Bethesda döntése értelmében a kritikusok is csak a megjelenés napján kezdhetnek bele a sztoriba.

Hirdetés

Jövő héten megjelenik az újragondolt Prey, és bár már szinte mindent tudunk a sci-fi kalandról, de most úgy tűnik, hogy csúszni fognak a tesztek, mert a kiadó a Doomhoz és a Dishonored 2-höz hasonlóan a Prey-ből sem küld a sajtónak tesztpéldányokat.

A Bethesda PR csapata emlékeztette a nagyérdeműt, hogy még mindig ragaszkodnak a tavaly bejelentett üzletpolitikájukhoz, és a különféle tesztelők csak megjelenés után fogják megkapni a játékot. Ez akár gyanakvásra is adhat okot, de ha figyelembe vesszük, hogy a Doom végül remekül sikerült és a Dishonored 2-nél is csak a PC porttal voltak problémák, akkor talán nincs ok a pánikra.

A Prey május 5-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)