Hirdetés

Prey - nincs PC-s demó, de van helyette más

|

Az Arkane Studios egyik kreatív igazgatója igyekezett tisztázni a dolgot, hogy a jelenlegi generációs konzolok játékosai miért kaptak Prey demót, a PC-sek pedig miért nem.

Hirdetés

Miközben a konzolos játékosok végigjátszhatták már a Prey első óráját, addig a PC-seknek az maradt, hogy videón nézhetnek meg a játékmenetből 50 percet. Vagy mégsem? 

Hirdetés

Az Arkane Studios egyik kreatív igazgatója, Raphael Colantonio az Ausgamersnek adott nyilatkozatában magyarázta el, hogy miért kapott a Prey kizárólag konzolos demót. A legfontosabb indok az erőforrások kezelése, ugyanis nem tudtak volna kipróbálható verziót készíteni konzolokra és PC-re is, így választaniuk kellett. Ráadásul PC-n ott van a Steam, amelynek felhasználói kevesebb mint 2 órányi játékidő után visszakérhetik a pénzüket, amely véleménye szerint lényegében megfelel egy demónak. 

Colantonio igyekezett tisztázni, hogy a Prey PC-s verziója nem egy port, igenis nagy hangsúlyt fektetnek rá és eléggé biztos abban, hogy nem lesznek gondok vele. Holnap kiderül, hiszen május 5-én debütál a játék.

Mit gondoltok az Arkane magyarázatáról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)