Hirdetés

Prey - kipróbálhatjuk ingyen, de nem minden platformon

|

A Prey megjelenése előtt a konzolos játékosok kapnak egy kis ízelítőt Morgan Yu kalandjaiból, de sok mindenből nem maradnak ki a PC-s játékosok sem.

Hirdetés

Elég furcsán kezeli a megjelenés előtt álló játékait a Bethesda, ugyanis annak ellenére, hogy a sajtótól is visszatartják új címeiket a megjelenés előtt, most a Preyt a játékosok kezébe adják. Igaz, hogy egy rendkívül korlátozott demóról lesz szó.

A beszédesen elnevezett Prey: The Opening Hour PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg és kiszámítható módon a játék első órájába enged betekintést annak, aki letölti. Ezt a demót április 27-én, azaz nyolc nappal a teljes játék megjelenése előtt adják ki a készítők, de aki addig nem szeretne várni (vagy PC-n játszik), az videón már egy ideje megnézheti, mi történik a nyitányban.

Ti letöltitek majd a demót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)