Hirdetés

Prey - modderek találtak egy fegyvert, ami öntudatra ébredhet

|

A Disc Rifle-t kivágták a játékból, de egyes fájljai bennmaradtak a véglegesek között. Mint kiderült, képes beszélni és lamentálni az élet értelmén.

Hirdetés

A Prey-ben felvonultatott fegyverarzenál elég a fekete lények ellen, de a Disc Rifle kivágását egy kicsit sajnáljuk. 

Mint egy korábbi interjúból kiderült, a puska amellett, hogy hatékonyan tudunk vele gyilkolni, beszél is. Eleinte csak olyanokat mond, hogy "Újratöltés", "Célpont bemérve" vagy "Tüzelés", később viszont ahogy fejlődik, megkérdőjelezi saját létének értelmét, és egy idő után megtagadja a működést. Az Arkane egy mellékküldetést is szeretett volna csatolni hozzá, azonban végül valamiért az egészet kiszedték a végleges verzióból.

Modderek szétkapták a játék fájljait, és megtalálták a textúrázatlan modellt, amit fent is láthattok. Nem tudjuk, valaha lesz-e valami belőle, de talán majd egy DLC-vel bekerül. A letölhető csomagok egyébként új erőket biztosan hoznak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)