Hirdetés

Prey - tovább utalgatnak a DLC-re a fejlesztők

|

Az Arkane Studios és a Bethesda újabb üzenettel jelzi felénk Twitteren, hogy bővülni fog a Prey.

Hirdetés

Kifejezetten szerettük a Preyt, így örömmel látunk bármilyen plusz tartalmat hozzá, márpedig a játék hivatalos Twitter csatornájának aktivitása arra enged következtetni, hogy a Bethesda előbb-utóbb bejelent egy DLC-t. 

Hirdetés

A legelső teaser március elején bukkant fel a közösségi médiában, akkor egy Holdra forduló gifet láthattunk egy rövid üzenettel, miszerint tudjuk-e, hogy mi van odakint. A készítők most folytatják a rajongók idegeinek pöckölgetését, ugyanis megérkezett a következő rejtélyes utalás. Íme: 

A szövegben nem véletlenül fordulnak elő csupa nagybetűk, azokat összeolvasva (GMRINGNNOOGMOOADR) és rendezve ugyanis azt kapjuk, hogy "Good Morning, Morgan", amely bárkinek ismerős lehet, aki játszott az alapjátékkal vagy látott legalább egy trailert a Preyből. Kíváncsian várjuk a bejelentésre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)